Sms lucu bikin ketawa n jengkel

Posted by Saann on 11:42 PM, 30-Nov-11 • Under: cerita lucu

dina hiji p0e hayaM jeung saPi ngarobr0L.. "ceuk hayaM: Urang Mh nyeuri hate euy Ku jeLemA teh,mUn Urang mac0Kan Pare s0K di Gebah,mUn urang ng0reh d Keb0n s0K di Baled0g.. "TruS saPi ng'jwB: -K0mo uran9 Mh y4m nyeuri hate pisaN, susU urang d Remes2 ungaL p0e ari di Ewe henteU.. "Trus hayam ng'jwab deui : -Kenbae sing sabar we sapi,sugan we ath isukan mah maneh teh di ewe knu maca sms ieu. hihihhi

Share on Facebook Share on Twitter

Comments

2 responses to "Sms lucu bikin ketawa n jengkel"

Dadanz [10:48 PM, 21-Dec-11]

ha,ha,ha alus gan d tunggu kunba nya

Saann [01:32 PM, 25-Dec-11]

@Dadanz, ea langsung ke gbuk mu, mkch dah mmpir

Subscribe to comment feed: [RSS] [Atom]

New Comment

[Sign In]
Name:

Comment:
(You can use BBCode)

Security:
Enable Images